Ελάχιστη χρέωση έως 2 σελίδες: 10 ευρώ 

Γενική τιμή 4.00 ευρώ/ σελίδα word 250 λέξεων κειμένου πηγής (με διάστιχο 1.5 γραμμή, κανονική διάταξη και Times New Roman 12pt) για κείμενα από και προς τα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

 

Ειδική τιμή: 2 ευρώ/σελίδα για κείμενα άνω των 20 σελίδων (word 250 λέξεων κειμένου πηγής με διάστιχο 1.5 γραμμή, κανονική διάταξη και Times New Roman 12pt). 

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεταφραστικές μας υπηρεσίες επισκεφτείτε την σελίδα μας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ/TRANSLATION SERVICES

Η απλή δακτυλογράφηση κειμένων, με απόλυτη ακρίβεια, με την μέθοδο του τυφλού συστήματος σε μονοτονικό σύστημα στα Ελληνικά, καθώς επίσης και στα Αγγλικά και στα Γερμανικά ξεκινά από 1.00 - 1.20 ευρώ σε εξειδικευμένα κείμενα.

Ως επιμέλεια κειμένου θεωρείται ο έλεγχος και η διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών ενός κειμένου. Η επιμέλεια των μεταφρασμένων κειμένων περιλαμβάνει ούτως ή άλλως τον παραπάνω έλεγχο η περαιτέρω προσαρμογή ωστόσο του μεταφρασμένου κειμένου ώστε να περιλαμβάνει συγκεκριμένες μορφοποιήσεις όπως εικόνες, πίνακες, διαγράμματα, ή άλλες μορφοποιήσεις που περιλαμβάνονται στο πρωτότυπο κείμενο (όπως συγκεκριμένο είδος, μέγεθος ή χρώμα γραμματοσειράς) χρεώνονται επιπλέον  1  ευρώ / σελίδα προς μορφοποίηση ανάλογα με το είδος της μορφοποίησης. H χρέωση για επιμέλεια κειμένων που αναλαμβάνεται ως ξεχωριστή εργασία κυμαίνεται 1,5-2,00 ανά σελίδα word κειμένου πηγής στα Ελληνικά, τα Αγγλικά και τα Γερμανικά* (250 λεξέων με διάστιχο 1.5 γραμμή, κανονική διάταξη, και Times New Roman 12pt).

**Για επιμέλεια  στα Γερμανικά αναλαμβάνονται απλά κείμενα γενικού ενδιαφέροντος, email, ή επιστολές

Το κόστος για την απομαγνητοφώνηση βίντεο ή αρχείου ήχου, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, αντιστοιχεί σε 15 ευρώ για 30 λεπτά συνολική διάρκεια. Από κει και πέρα αν χρειάζεται μετάφραση του κειμένου το κόστος υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των απομαγνητοφωνημένων σελίδων. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

© 2023 by Name of Marketing Solution. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now