ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

1.  Μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού

 

Όλες μας οι υπηρεσίες προπληρώνονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούνται στιςΤράπεζες Eurobank E.F.G., Πειραιώς και ALPHA BANK.

 

Επιλέγετε την τράπεζα που σας βολεύει και εφόσον και εφόσον συμφωνήσετε γραπτώς σε σχέση με το κόστος και τον χρόνο ολοκλήρωσης σας  αποστέλλεται ο αριθμός του λογαριασμού μας στην αντίστοιχη τράπεζα  μέσω email.

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα και  λόγω του ότι η διαδικασία αυτή απαιτεί 1-3 εργάσιμες προκειμένου να εμφανιστεί η πίστωση στο σύστημα μας, απαιτείται η αποστολή του καταθετηρίου, ως αποδεικτικό για την έναρξη των εργασιών.

,

2.. Μέσω Viva Wallet

 

Πατώντας το κουμπί "ΜΕΤΑΦΟΡΑ" και επιλέγοντας "ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟ" μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα απευθείας στον αριθμό του κινητού μας τηλεφώνου, χωρίς τραπεζικά έξοδα. Ο λογαριασμός μας στο Viva ενημερώνεται αυτόματα για την μεταφορά του ποσού, ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν η εργασία σας. 

*Επισημαίνεται επίσης ότι με βάση την πολιτική λειτουργίας μας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο αν ο πελάτης αλλάξει γνώμη πριν από την έναρξη οποιασδήποτε εργασίας.

Για να ενημερωθείτε για τις μεταφραστικές μας υπηρεσίες (translation services) μεταβείτε στην σελίδα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ